Oud browser Browser updaten.

Over ons

Opti-Cool is al jarenlang gespecialiseerd in installatie en onderhoud van airco systemen. Ondernemer Marco Gommers en zijn enthousiaste team hebben daarbij veel oog voor de klant. Opti-Cool blinkt uit in de persoonlijke aanpak. Wij maken graag met u een afspraak bij u thuis om uw wensen inzake het klimaat in uw woning te bespreken. Wij nemen de tijd om u te voorzien van een gedegen advies op maat. Doordat wij ter plaatse zijn kunnen wij optimaal beoordelen wat u precies nodig heeft. Zo krijgt u altijd het juiste advies voor de beste prijs. Doordat Opti-Cool leverancier is van Mitsubishi, Daikin, LG, Maxicool en Tosot hebben wij altijd voldoende keuzemogelijkheden voor u en kunnen wij altijd een systeem aanbieden dat voldoet aan uw verwachtingen, geschikt is voor uw situatie en tevens past binnen uw budget!

Wij installeren airco systemen in het hele land, waarbij u ons met name tegenkomt in de omgeving van Arnhem, Boxmeer, Nijmegen, Venlo, Eindhoven en Den Bosch. Echter, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg, dus waar u ook vandaan komt, wij komen graag naar u toe!

Situatie op locatie beoordelen

Opti-Cool onderscheidt zich met dit persoonlijke, vrijblijvende gesprek. Waar collega’s al een offerte uitbrengen aan de telefoon; komen wij echt bij uw langs. Wij luisteren niet alleen naar uw wensen op het gebied van functionaliteit en budget, maar beoordelen ook de situatie. Zo kijken we naar de meterkast; beschikt die wel over voldoende capaciteit? Gaat het om een bouwkundige ingreep en dient er dus wellicht toestemming van de gemeente komen? Hoe zit het met de ruimte voor zowel de binnen- als de buitenunit? Alles nemen we onder de loep. Alleen zo kunnen we tot een goed voorstel komen, waarbij u het juiste systeem krijgt voor een scherpe prijs.

Vrijblijvend gesprek

Wilt u een airco systeem aanschaffen? Grote kans dat u online naar informatie heeft gezocht. Misschien bent u rechtstreeks bij ons uitgekomen, maar het kan ook zijn dat dit via één van onze partnersites is gebeurd. Via welke weg u op ons pad bent gekomen, maakt voor ons geen verschil. Ieder ervaart onze persoonlijke aanpak. We nemen dan ook na iedere aanvraag binnen uiterlijk 48 uur contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Goede communicatie

Bij Opti-Cool hechten we veel waarde aan goede communicatie. Bij ons geen gladde verkooppraatjes, maar een eerlijk verhaal. Niet alleen vooraf, maar ook als u voor ons heeft gekozen. De monteur met wie u in eerste instantie gesproken heeft in het offertetraject komt in de meeste gevallen ook zelf uw airco installeren. Is dat niet mogelijk, dan zal hij zijn collega’s goed instrueren. Hij probeert daarbij op de dag van installatie wel op locatie aanwezig te zijn om het project aan te sturen en te begeleiden.

Nette werkwijze

Opti-Cool mag dan al jarenlang specialist zijn op het gebied van airco systemen; het is voor ons alles behalve lopende band werk. Wij nemen er echt de tijd voor om een airco systeem zo netjes mogelijk te installeren. We zorgen voor een solide installatie en proberen de overlast voor u zo veel mogelijk te beperken. Dat betekent dat we altijd onze bouwstofzuiger bij ons hebben. En we nemen al onze rotzooi, zoals dozen en ander verpakkingsmateriaal, gewoon mee naar ons bedrijfspand, waar we zorgen voor een milieuvriendelijke afvoer. Zo kan het grote genieten direct na de installatie beginnen.

Service

Ook na de installatie staan we voor u klaar. Is er onverhoopt toch iets aan de hand, dan kunt u rekenen op goede garantievoorwaarden op de systemen. In de meeste gevallen geldt een termijn van twee jaar tot zelfs vijf jaar. Wist u dat u daarnaast ook het onderhoud aan ons kunt uitbesteden? Voor 60,50 euro incl. BTW (per binnen unit) wordt uw airco systeem jaarlijks onderhouden.

Heeft u vragen? Neem dan direct contact op.

Laat die hittegolf maar komen. Wij zijn er dankzij Opti-Cool helemaal klaar voor! Jan van Mierlo, Doetinchem
Onze klanten en personeel kunnen genieten van een optimaal klimaat in onze zaak. Zo draagt onze airco dus bij aan onze gastvrijheid. Gordijnen atelier Van der Woude, Duiven
Erg fijn dat Marco niet alleen langs kwam voor het vrijblijvende gesprek, maar vervolgens ook bij plaatsing aanwezig was. Dat voelt vertrouwd! Rob Heesakkers, Wageningen