Over ons

Opti-Cool & Opti-Heat

Met Opti-Cool en Opti-Heat bieden we onze klanten de beste en duurzaamste oplossingen op het gebied van binnenklimaat. Of er nu verwarmd of gekoeld moet worden, wij kunnen je altijd verder helpen! Lees hieronder meer.

opti cool
OptiHeat logo

Het ontstaan van Opti-Cool

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de installatietechniek, heeft Marco Gommers het bedrijf Opti-Cool opgericht. Inmiddels is Opti-Cool een begrip in de regio Land van Cuijk en omgeving Ede-Veenendaal. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van aircosystemen. Sinds kort bieden wij namens Opti-Heat ook warmtepompboilers aan!

Opti-Cool bestaat uit een enthousiast en gedreven team, dat oog heeft voor de klant. We houden van een persoonlijke werkwijze en maken het je als klant graag gemakkelijk.

DSC09277
DSC09555

Filosofie

Bij ons heb je één contactpersoon, met daarachter het volledige team om jouw aircosysteem te installeren en te onderhouden. We zijn geen grote landelijke partij waar je uren in de wachtrij staat als je belt, maar we helpen graag mensen in de regio. We zijn snel ter plaatse bij eventuele problemen en kunnen zo vlot te hulp schieten.

Bij Opti-Cool ontvang je altijd een eerlijk en deskundig advies, dat geheel aansluit op jouw wensen en behoeften rondom de klimaatbeheersing in jouw woning. We helpen je graag vooruit. Neem gerust contact met ons op, of kom eens langs in een van onze showrooms.

Ons team

Wij beschikken over een veelzijdig en enthousiast team. Zo kunnen we al onze klanten tevreden maken en houden. Benieuwd wie je kan helpen? Ontmoet ons team!

DSC09341

Marco Gommers

Eigenaar & Koeltechnisch adviseur

Al negen jaar een expert in het installeren en verkopen van aircosystemen. Deze ervaring gebruikt Marco graag om je te voorzien van het juiste advies! 

DSC09309

Nienke Hovestad

Koeltechnisch adviseur

Nienke komt graag bij je langs om te kijken naar de mogelijkheden in je woning en stelt een duidelijke offerte op waar al je aspecten en wensen in meegenomen worden.

Nina1

Nina Swertz

Medewerker binnendienst

Nina is het eerste aanspreekpunt binnen Opti-Cool en zal je waar nodig doorverwijzen naar de betreffende persoon. Tevens ondersteunt ze bij het plannen van zowel adviesgesprekken als installaties. 

dsgdfsg 3

Caty Augusteyns

Medewerker binnendienst

Caty is onze enthousiaste binnendienstmedewerkster. Ze staat je graag te woord. Je kunt bij haar terecht voor al je vragen.

dmomo 3

Susan Maas

Medewerker binnendienst

Susan helpt je graag met het gehele proces rondom een installatie.
Ze is creatief en oplossingsgericht, ze is pas tevreden als het volledig naar wens is. 

DSC09316

Josien Brugman

Financieel administratief medewerker

Het aanspreekpunt voor financiële vragen. Josien zorgt met haar nauwkeurigheid, boekhoudkundige kennis en cijferinzicht dat de boekhouding helemaal in orde is. 

Bart

Bart Eikelenboom

Medewerker inkoop & magazijnbeheer

Bart regelt op de achtergrond allerlei zaken, van inkoop tot magazijnbeheer en van direct contact met onze leveranciers tot de technische ondersteuning van de collega’s op kantoor. 

DSC09294 1

Roel Creusen

Installatiemonteur

Misschien de jongste, maar zeker niet de minste! Met zijn technisch inzicht en aanstekelijk enthousiasme zorgt Roel ervoor dat elke installatie een succesvolle is.  

DSC09460 5

Jeffrey van Heel

Installatiemonteur

Jeffrey is onze nieuwste aanwinst voor het team van installatiemonteurs. Met zijn ruime ervaring in het vak rondt hij elke installatie vakkundig af.

DSC09288 1

Robert Kroon

Installatiemonteur

Heeft iedere dag goede zin en gaat pas weg wanneer de klant helemaal tevreden is. Robert is niet alleen een echte professional maar ook een perfectionist. 

DSC09465 5

Tom Cochius

Installatiemonteur

Tom heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Met zijn gedrevenheid en ervaring in het vak is hij een waardevolle aanvulling voor het team.

DSC09475 5

Hugo Hanssen

Installatiemonteur

Hugo is te omschrijven als serieus en rustig. Als installatiemonteur gaat hij niet alleen secuur te werk maar legt hij alles ook graag uit op een duidelijke en warme manier.

DSC09291 1

Mike Van den Berg

Installatiemonteur

Mike is een vakkundige installatiemonteur en een echte alleskunner! Hij heeft verstand van elektra, loodgieterswerk en natuurlijk het belangrijkste: koeltechniek. 

Certificaat

Opti-Cool beschikt over de benodige certificaten en keurmerken. Dit geldt voor zowel onze individuele monteurs als het gehele bedrijf. Zo zijn wij gecertificeerd om aircosystemen te mogen plaatsen, installeren en onderhouden. Op die manier ben je verzekerd van een veilige montage door een gecertificeerde monteur!

Kiwa FGC K104233 5 c Opti Cool Aircosystemen scaled

Neem contact op

Heb je interesse in een nieuw aircosysteem? Of vragen over je huidige airco? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies en een scherp aanbod.

Mail ons: kantoor@opti-cool.nl
Bel ons: (024) 202 24 60

Je kunt hier ook je bericht achterlaten, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

DSC09579 scaled e1678097684119