Oud browser Browser updaten.

Assortiment

Opti-Cool heeft een ruim assortiment, waardoor we altijd een geschikte airco voor u in huis hebben. Zo kunt u in de meeste gevallen al binnen tien dagen genieten van uw nieuwe airco systeem.

Klimaatbeheersing is – zoals veel mensen denken – niet alleen maar weggelegd voor bedrijven en instellingen. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om een airco aan te schaffen voor hun woonkamer, slaapkamer en/of zolder. Een airco systeem zorgt niet alleen voor verkoeling in de zomer, maar kan ook de temperatuur en luchtvochtigheid regelen in de winter. Met slechts één druk op de knop bepaalt u de temperatuur waar u zich comfortabel bij voelt.

Opti-Cool biedt systemen aan van LG, TOSOT, MaxiCool, Mitsubishi en Daikin. Stuk voor stuk merken waar je van op aan kunt. Ieder met hun eigen kwaliteiten. We zetten ze voor u op een rijtje.

MaxiCool

MaxiCool

MaxiCool blinkt uit in de goede prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor is een airco voor iedereen betaalbaar. Dit Nederlandse bedrijf, gevestigd in Limburg, heeft een uitgebreide lijn aan airco systemen van het gelijknamige merk. Daarnaast hebben zij een breed assortiment aan installatie producten die nodig zijn bij de installatie van airco systemen. Ze blinken uit dankzij hun goede service afdeling, snelle levering en uitgebreide showroom waar u als consument desgewenst inspiratie op kunt doen. Al jaren een betrouwbare partner van Opti-Cool.

LG

LG

LG staat voor moderne apparatuur met de nieuwste techniek. Bijna alle airco systemen van LG zijn standaard voorzien van WiFi en zijn via de speciale app te bedienen via smartphone of tablet. Qua design vallen ze ook iedere keer weer op. LG weet welke behoefte de consument heeft en speelt daar professioneel op in. Ze zijn overtuigd van de kwaliteit van hun systemen en bieden dan ook standaard 5 jaar fabrieksgarantie op al hun airco systemen en zelfs 10 jaar op de compressor. Ook de Multi Split airco systemen van LG, meerdere binnen units aangesloten op een buiten unit, zijn absoluut betrouwbaar.

Mitsubishi

Mitsubishi

Mitsubishi heeft jarenlange ervaring op het gebied van airco systemen. Zij behoren dan ook tot het topsegment van de markt. Deze systemen zijn echte werkbeesten. Ze zijn gemaakt om 24 uur per dag en 7 dagen in de week optimaal te presteren. Veel van onze zakelijke klanten gaan voor absolute degelijkheid en schaffen een Mitsubishi systeem aan. Qua prijs zit Mitsubishi aan de bovenkant van de markt maar daar krijg je zeker een mooi en betrouwbaar systeem voor terug!

Tosot

Tosot

TOSOT is hét merk waar wij voor kiezen als wij de klant een zogenaamde console unit adviseren. Dit zijn binnen units die in tegenstelling tot de meeste airco systemen onderaan een wand geplaatst worden. In sommige gevallen is dit een uitstekend alternatief omdat niet in alle gevallen het mogelijk is om een binnen unit bovenaan een muur te hangen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een puntdak (zolder) of juist in een ruimte met een laag plafond (chalet). Prijstechnisch zijn ze daarnaast ook interessant; bij andere merken ligt de prijs voor een console model vaak twee keer zo hoog.

Daikin

Daikin

Daikin behoort net als Mitsubishi tot het topsegment van de markt. Zij investeren veel in Design en hebben een erg breed assortiment. De systemen staan bekend om hun lage geluidsproductie en de afwerking van de systemen is absoluut professioneel. Daarentegen kost een Daikin systeem ook meer dan een gemiddeld airco systeem. Interesse in de combinatie design en absolute degelijkheid? Opti-Cool geeft u graag inzicht in de verschillende mogelijkheden die Daikin te bieden heeft.